Blog

Zapisal admin

Uvoz rabljenih vozil in priprava na prodajo

Si ogledujete vozilo na mobile.de ali kakšni drugi tuji strani? Kako pripravimo vozilo za prodajo? Vse to izveste v spodnjem blogu.

Za začetek bi vam ekipa Rabljenih vozil predstavila, kako poteka uvoz v Slovenijo iz tujine. Vse skupaj se začne pri nas v Trebnjem. Lahko je telefonski klic, ali pa kar v živo. Zaupate nam svoje želje, kaj vam je najbolj pomembno, za kaj potrebujete vozilo,… Ko izvemo vse podatke, vam pripravimo nekaj izmed vozil, za katera ste bili zainteresirani. Sledi glavni klic v tujino. Vse to se zgodi pri nas. Po končanem klicu, takoj začnemo z iskanjem prevoza, da bo vozilo čim preje pri nas v Trebnjem.

Ko vozilo prispe v Trebnje, ga najprej skrbno pregledamo. Posvetimo se vsakemu delu avtomobila, ga skrbno očistimo ter pripravimo za prodajo. Vse to traja približno 1 teden, tako se lahko usedete v čist, popolnoma očiščen rabljen ali nov avtomobil. Veliko časa pri nas namenimo strankam. Stranke nam pomenijo velik del našega poslovanja. Le-tako pridemo do uspešnih rezultatov. Konec dober, vse dobro. In tako lahko vi uživate v svojem novem avtomobilu.

Poslovalnica Rabljenih vozil Tomaž Gole, Trebnje (Slika iz zraka)

Sledite nam na družbenih omrežjih: FACEBOOK

21 februarja, 2021
Povej svoje mnenje

Back to top