Produkti v košarici

O nas

V današnjih časih recesije in slabega gospodarskega stanja se vozila išče še več kot sicer. Avto prodaja rabljenih vozil v zadnjih letih beleži porast, k temu pripomorejo tako nizke cene, kot tudi razmerje med ceno in kakovostjo- velika večina rabljenih vozil namreč v zelo dobrem stanju oz. so zelo dobro ohranjena. Oglejte si rabljena vozila, ki jih ponuja podjetje Tomaž Gole s.p. Prepričani smo, da lahko na spletni strani najdete pravo rabljeno vozilo zase, ter si priskrbite brezskrben servis za vašega jeklenega konjička.

 • Avtoservis
 • Avtopralnica
 • Prodaja rabljenih vozil
 • Financiranje
parallax Image
parallax Image

Veliko je razlogov, zakaj kupiti vozilo ravno pri nas. 

 • Kako do vozila?
 • Kakovost
 • Dobava & Financiranje
Kako do vozila?
about
Načrt sodelovanja
 1. Kot prvo nam je pomeben osebni stik, saj tako ugotovimo kakšen avto si želi stranka in upoštevamo vse ideje in želje. Na prvo mesto postavljamo stranke, da se pri nas zmeraj počutijo dobrodošlo. 
 2. Ko je vozilo v našem podjetju, ga skrbno pregledamo, preverimo če vse deluje, se posvetimo "srcu" avtomobila ter ga kemijsko očistimo. Tako je pripravljen na prevzem v našem centru rabljenih vozil v Trebnjem.
 3. Osebni prevzem vozila
Kakovost
about
Kakovost dela
 • Kakovost
  Na prvem mestu nam je kakovost. Tako kakovost sodelovanja s stranko, kot kakovost izbranih vozil. 
 • Strankam prijazni
  Želimo se posvetiti vsakemu posebaj, zato strankam namenimo veliko časa. Veliko nam pomenijo nasmejani obrazi in zadovoljni ljudje okoli nas. 
 • Dolga tradicija
  Od leta 2002 naprej prodajamo in uvažamo avtomobile vseh znamk. Naša tradicija ni samo številka, je tudi znanje, kakovost in tehnološki napredek. 
Dobava & Financiranje
about
 
Dobava

1. Rabljena vozila dobavljamo po željah stranke. Prodaja vozil poteka tako, da stranka izbere proizvajalca, model in letnico vozila, naša naloga pa je, da v čim krajšem obdobju najdemo vaše vozilo in vam zagotovimo brezskrbno življenje.

 
Financiranje

2. Po želji vam uredimo financiranje do dobe 72 mesecov s 50% na osnovno in kasko zavarovanje.

V našem podjetju si delimo strokovno znanje in perspektive. Našli boste skupino predanih avtomobilskih strokovnjakov, od katerih je vsak pripravljen vložiti čas in trud, da zagotovi vaše zadovoljstvo.

Radi bi vas spoznali, zato  nas obiščete osebno!

Zadovoljstvo pri iskanju vozil 

Z avtomobili preverjenimi v preteklosti in inovativnimi možnostmi iskanja, vam lahko pomagamo najti vaše naslednje vozilo.

Niste prepričani, kaj želite?
Back to top